Fôringsautomat

Fleksibilitet og gjennomtenkte løsninger 

En pålitelig fôrautomat som gir fisken riktig mengde fôr til riktig tid og med god overflatespredning, er nøkkelen til å lykkes i et landbasert oppdrettsanlegg. Gjennom tett samarbeid med noen av landets dyktigste fiskeoppdrettere har vi utviklet en løsning med puls-teknologi som eliminerer kalibreringsproblemene man får ved tidsstyring av fôring. Vi er stolte over å kunne tilby et helhetlig konsept som kan tilfredsstille selv de mest kvalitetsbevisste i en rekke alternative utførelser, til svært attraktive priser. De gode prisene oppnås gjennom grundig designarbeid og et standardisert konsept som gir skalafordeler i produksjonen. Fôrautomaten er svært kompakt under frakt, og enkel å montere på lokalitet. Alt dette gir besparelser som kommer våre kunder til gode.

Laksesystemer sin fôrautomat leveres med beholder fra 25 til 300 liter med pulverlakkert rustfritt stål for maksimal slitestyrke. Utmatingshastighet kontrolleres fra styreskap, PC eller telefon/nettbrett. Kan også fås med lokal styring på hver enkel automat. Fôrautomatene er konstruert for enkel demontering ved rengjøring og vedlikehold.

Automatene kommer med en rekke tilvalg og opsjoner slik at den kan skreddersys til hvert enkelt anlegg. Dette inkluderer blant annet et fleksibelt stativ som gjør det mulig å unngå at automatens vekt plasseres på tanken. Dermed slipper man utfordringer med sertifisering av tanken etter
NS 9416. Stativet kan også leveres med høyderegulering for å finjustere pelletens fallhøyde til overflaten når anlegget er ferdig bygget. Spesielt aktuelt for startfôring hvor fôrets flyteegenskaper er avgjørende for tilslag på fôret.

Automatene kan også leveres med frekvensregulering og veiecelle, noe som gir svært presis fôring og maksimal kontroll over fiskens tilvekst. Bruken av veieceller forenkler også overgang mellom fôrtyper og avdekker avvik.

Vil du vite mer om hvem vi er og hva vi tilbyr? Ta kontakt for en hyggelig prat

Modellutvalg fôrautomater

Modellbetegnelse Start 25 Påvekst 60 Påvekst 100 Påvekst 200
Størrelse fôrbeholder (liter) 25 60 100 200
Dimensjoner fôrbeholder (mm) Ø 400 x 200 Ø 400 x 500 Ø 400 x 660 Ø 600 x 660
Dimensjoner fôrrør (mm) 60 60 90 90
Lengde fôrrør (meter) 2 til 8 5 til 20 5 til 20 12 til 24
Materialvalg fôrrør Stål rustfri/syrefast Stål rustfri/syrefast Stål rustfri/syrefast Stål rustfri/syrefast
Materialvalg fôrbeholder Pulverlakkert stål + transparent akryl Pulverlakkert stål + transparent akryl Pulverlakkert stål + transparent akryl Pulverlakkert stål + transparent akryl
Strømforbruk (kW) 0,37kW 0,37kW 0,37kW 0,37kW
Mulighet for utendørs plassering Ja Ja Ja Ja
Pulsgiver for kalibrering Opsjon Opsjon Opsjon Opsjon
Frekvensregulering Opsjon Opsjon Opsjon Opsjon
Stativ Opsjon Opsjon Opsjon Opsjon
Høydejustering Opsjon Opsjon Opsjon Opsjon
Veicelle Opsjon Opsjon Opsjon Opsjon
Støvfjerning Opsjon Opsjon Opsjon Opsjon

Kontakt oss

Bli kontaktet