Siloer

Last ned vår katalog

Laksesystemer tilbyr et bredt spekter siloer både til innendørs- og utendørs bruk. Til utendørs bruk tilbys både stål- og glassfibersiloer. Glassfibersiloene leveres med inspeksjonsluke og syklon som standard. I tillegg har siloene en vertikal stripe langs siden som indikerer kraftfôrnivået i siloen. Vi har glassfibersiloer i størrelsene 8mᵌ, 12mᵌ, 20mᵌ, 26mᵌ og 31 mᵌ som lagervare med kort leveringstid, men kan levere andre størrelser som bestillingsvare.

Siloene er laget i robust glassfibermateriale, og leveres ferdig montert. Siloene settes på en armert betongplate og boltes fast ved levering. Våre montører kobler på tørrforingsanlegget til siloene.

Innendørs stålsiloer og sekketrakter

Vi leverer stålsiloer i alle størrelser for innendørs lagring av fôr. Siloene leveres med stållokk, inspeksjonsluker, inspeksjonsglass og tilpasset spjeld i bunnen. De kan også leveres i rustfritt stål. Vi leverer også rustfrie trakter med kniv for effektiv tømming av bigbag.

Traktene er klargjort for tilkobling til følgende fôringsanlegg: rørfôringsanlegg, anlegg med kraftfôrskrue, Simatek Pendular Skålelevator.

Vi kan levere ulike typer transportsystemer for fôr, både fleksible og faste skruer, samt ulike koppelevatorer.

Vil du vite mer om hvem vi er og hva vi tilbyr? Ta kontakt for en hyggelig prat